Unlimited Stories

UNLTD#1

Unlimited Stories är ett nystartat oberoende produktionsbolag inom film och TV- drama.

Unlimited stories startades av Poa Strömberg, Patrick Ryborn, Linus Torell och Teresa Alldén våren 2016. Alla fyra arbetade tidigare tillsammans i motsvarande roller inom Eyeworks Scandi Fiction. Sommaren 2016 tillkom ytterligare sju delägare då det gjordes en nyemission för att säkerställa möjligheten att expandera verksamheten.

Ambitionen med Unlimited Stories är att genom dess producenter och goda och långsiktiga relationer med upphovsmän skapa Svenska och Skandinaviska filmer och serier för television av högsta kvalité inom respektive genre. Unlimited Stories är ett oberoende bolag som därmed kan samarbeta med alla nationella och internationella potentiella partners utan låsning.

Unlimited Stories startade sin första produktion, långfilmen Monky, i augusti 2016. Produktionen spelades in i Göteborg, med stöd av Film Väst. Monky är baserad på ett manus av Anders Weidemann och i regi av Maria Blom.

Unlimited Stories har flera spännande filmer och TV-serier i utveckling. Några av dem presenteras under fliken Under utveckling.